Språk

 

Skolekonkurranser

Prosjekt stilt ut i kantina - Klikk for stort bildeSkolekonkurranse skal i henhold til milepælsplan være gjennomført før slutten av uke 8. Den lages av fagpersonene og er innenfor kompetansemål i læreplan. Den skal sendes ut til de andre skolene i fylket i løpet av uke 48. Konkurransen bør være fem timer slik som prøveeksamen og eksamen. Men det er mulig for individuelle løsninger hvor det er hensiktsmessig for å tilpasse de enkelte fag. Vi kan f.eks. bruke eksamensoppgaver eller deler av den.

Konkurransen bør være fem timer slik som prøveeksamen og eksamen. Men det er mulig for individuelle løsninger hvor det er hensiktsmessig for å tilpasse de enkelte fag. Vi kan f.eks. bruke eksamensoppgaver eller deler av den.

Vurdering og vurderingskriterier må med i oppgaven. Vurdering/dommerskjema som er spesifisert. I skolekonkurransene dømmer de lærerne som er aktuelle for gjennomføring av faget. Her er det også mulig å hente inn dommere fra næringslivet for å styrke samarbeid mellom bransje og skole.

Skolekonkurransen kan med fordel brukes som en praktisk prøve og som en del av terminoppgjøret første termin.

Billakkererfaget

Frisørfaget

Vinnere av skolekonkurranse i frisørfaget er Beate Bundzeniece og  Camilla Must. Disse to vil konkurrere i Finnmarksmesterskapet 10.02.16 om hvem som går videre til ArcticSkills. Oppgaven var å lage en frisyre om er "Up to date" på dukkehode. Sluttresultatet, med klipp, frisyreforming, farging og klær skal vise en kundeorientert ”dagens”-stil. Vinnere av skolekonkurranse i frisørfaget er Beate Bundzeniece og Camilla Must. Disse to vil konkurrer i Finnmarksmesterskapet 10.02.16 om hvem som går videre til ArcticSkills.  Oppgaven var å lage frisyre som er «Up to date» på utdelt dukkehode. Det er ikke tillatt å sette opp håret. Sluttresultatet, med klipp, frisyreforming, farging   og klær skal vise en kundeorientert ”dagens ”-stil.  - Klikk for stort bildeEn klassisk bob med moderne hårfarge. Camilla Must (Ellen Kristoffersen)

 

Vinnere av skolekonkurranse i frisørfaget er Beate Bundzeniece og Camilla Must. Disse to vil konkurrer i Finnmarksmesterskapet 10.02.16 om hvem som går videre til ArcticSkills.  Oppgaven var å lage frisyre som er «Up to date» på utdelt dukkehode. Det er ikke tillatt å sette opp håret. Sluttresultatet, med klipp, frisyreforming, farging   og klær skal vise en kundeorientert ”dagens ”-stil.  - Klikk for stort bildeEn moderne punk inspirert frisyre. Beate Bundzeniece. (Ellen Kristoffersen)  

Helsearbeiderfaget

Klikk for stort bilde8. og 9. desember 2015 konkurrerte elevene på Vg2 Helsefag ved Kirkenes vgs.

Fant du det du lette etter?