Språk

 
Finnmarksmesterskapet
Publisert 01.03.2016
Fra høyre Maria Malina, Kenneth Varsi, Andreas Kondradsen, Linn S  Sotkajærvi , Brian Larsen

Finnmarksmesterne klare

I løpet av dagene 1.- 3. mars har det vært avholdt Finnmarksmesterskap i yrkesfag ved Kirkenes og Hammerfest videregående skoler. 

Publisert 04.12.2015
Sveising på TIP

 

Publisert 05.11.2015

ArcticSkills er en årlig konkurranse i yrkesfag mellom lag fra fylkene Murmansk, Lappland og Finnmark. Konkurransen går av stabelen første gang i Kirkenes den 10. - 12. mai 2016. 

Publisert 05.11.2015
Prosjekt stilt ut i kantina

Skolekonkurranse skal i henhold til milepælsplan være gjennomført før slutten av uke 8. Den lages av fagpersonene og er innenfor kompetansemål i læreplan. Den skal sendes ut til de andre skolene i fylket i løpet av uke 48. Konkurransen bør være fem timer slik som prøveeksamen og eksamen. Men det er mulig for individuelle løsninger hvor det er hensiktsmessig for å tilpasse de enkelte fag. Vi kan f.eks. bruke eksamensoppgaver eller deler av den.

Publisert 05.11.2015

Fagpersonene er de viktigste aktørene for å kunne gjennomføre skolekonkurransene, fylkesmesterskapene og ArcticSkills. 

Publisert 29.10.2015

Alle skolene i Finnmark er invitert til å delta, men det er ennå noen skoler som ikke har bestemt seg.  Hver av deltakerskolene har en kontaktperson som har ansvar for å organisere oppleggene på skolene, og fungere som bindeledd mellom styringsgruppa og yrkesfagavdelingene. Til nå har vi registrert følgende deltakerskoler og kontaktpersoner: