Språk

 
Fra Arctic Skills 2016

De beste yrkesfagelevene fra Murmanskregionen, Lappland og Finnmark fylke samles for å finne ut hvem som har de beste yrkesferdighetene i Barentsregionen.

Billakkerer

Arctic Skills skilled trades competition enters its second year. The top trades students from Murmansk, Lapland and Finnmark County are pitting their skills against one another in the salon, workshop and garage.

Finnmarksmestere

Finnmarksmesterne klare

I løpet av dagene 1.- 3. mars har det vært avholdt Finnmarksmesterskap i yrkesfag ved Kirkenes og Hammerfest videregående skoler. 

Frisørprosjekt

Skolekonkurranse skal i henhold til milepælsplan være gjennomført før slutten av uke 8. Den lages av fagpersonene og er innenfor kompetansemål i læreplan. Den skal sendes ut til de andre skolene i fylket i løpet av uke 48. Konkurransen bør være fem timer slik som prøveeksamen og eksamen. Men det er mulig for individuelle løsninger hvor det er hensiktsmessig for å tilpasse de enkelte fag. Vi kan f.eks. bruke eksamensoppgaver eller deler av den.

Yrkesfagkonkurranse 4

ArcticSkills er en konkurranse i yrkesfagene mellom yrkesfagutdanningene i Lappland, Murmansk oblast’ og Finnmark fylke etter mønster av og i samarbeid med WorldSkills Norway.

Fant du det du lette etter?